Preț redus!
Reparatie mufa alimentare Alienware Mărește

Reparatie mufa alimentare Alienware

002-service

Nou

Daca laptopul tau Alienware are probleme cu mufa de alimentare si nu mai poate fi utilizat atunci trebuie sa ajunga in service-ul nostru pentru o reparatie rapida si profesionala. Asiguram service reparatie mufa alimentare pentru orice model de laptop Alienware si oferim garantie pentru operatia efectuata ! Beneficiati si de o curatare premium gratuita !

Mai multe detalii

Garantie 1 an Garanție 12 luni
Produs IT Premium Produs NOU
Stocuri limitate Stoc limitat
Livrare rapida Livrare în 24h/48h


*Toate prețurile afișate sunt în RON și includ TVA

199,00 lei

Preț vechi:

238,00 lei

Reducere:

-39,00 lei

Stoc limitat, livrare în 24h/48h
Cantitate:

Comanda fără cont durează 1 minut!
Comanda telefonică 0736.650.652
Comandă sau obține informații și pe:

Descriere

Servicii reparatie mufa alimentare laptop Alienware orice model

  • pentru inlocuirea mufei de alimentare este necesar sa demontam integral laptopul
  • odata laptopul demontat ii facem si o curatare gratuita daca este cazul pentru a te scuti de alte posibile defectiuni pe viitor datorate prafului din interior
  • reparam sau inlocuim mufa de alimentare dupa caz
  • asamblam echipamentul la loc si ii facem si o testare sa ne asiguram ca totul este in regula si laptopul se alimenteaza iar bateria poate fi incarcata din nou

Pentru a te asigura de calitatea serviciilor noastre iti oferim o garantie de 3 luni de zile pentru orice operatie de service efectuata. Astfel iti demonstram ca facem lucrurile asa cum trebuie si orice putin probabila defectiune de acelasi tip in perioada de garantie este remediata gratuit.

Echipamentele se pot trimite catre noi si din orice localitate din Romania prin curier rapid dar numai cu ambalarea corespunzatoare pentru a evita orice avarie cauzata de transportul sau manipularea necorespunzatoare. Transportul tur-retur al echipamentului este suportat integral de catre client.