Politica de confidențialitate

Cine suntem

Denumirea companiei: S.C. ART BUSINESS EVOLUTION S.R.L.

Adresa Sediul Social: București, Str. Alpinești, Nr. 9A, Sector 4

Cod unic de înregistrare: RO36732724

Nr. Reg. Comerțului: J40/14898/2016

Telefon: 0736.650.652

Email: office@itpremium.ro

Banca: GARANTIBANK - Cont IBAN: RO24 UGBI 0000 7420 0653 2RON

Trezoreria Statului Sector 4 - Cont IBAN: RO06 TREZ 7045 069X XX01 2904

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialității îți explică ce date cu caracter personal colectează ART BUSINESS EVOLUTION S.R.L. de la tine, prin intermediul interacțiunilor noaste și modul în care utilizăm datele respective.

Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împarți cu noi. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante. Sperăm că le vei citi cu atenție.

Prin navigarea pe site-ul itpremium.ro, prin înregistrarea pe site ca utilizator sau prin contactarea prin formular pentru transmiterea unui mesaj declari că ai fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politică de confidențialitate”.

Definiții

Vom începe prin definirea a câtorva noțiuni care te pot ajuta să înțelegi prezenta ”Politică de confidențialitate”.

Itpremium.ro (sau ”Site-ul”) este un site care apaține lui S.C. ART BUSINESS EVOLUTION S.R.L. oferit prin intermediul URL-ului https://itpremium.ro/ cu sediul social în București, Str. Alpinești, Nr. 9A, Sector 4.

Potrivit Legii nr. 677/2001 și a Regulamentului  (UE) 679/2016 (aplicabil în România din 25 mai 2018), ITPREMIUM este operator de date cu caracter personal.

Când spunem „GDPR” ne referim la Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

„date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”);

Potrivit legislației, tu, în calitate de vizitator al site-ului ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

De fiecare dată când solicităm datele tale personale o să îți explicăm scopul pentru care ne sunt necesare, unde păstram datele tale și cine are acces la acestea. Bineînțeles, te informăm că oricând dorești, îți punem la dispoziție informațiile pe care le deținem despre tine și bineînțeles că le vom șterge dacă ne soliciți acest lucru.

 

Schimbări

Putem schimba această ”Politică de confidențialitate” în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

 

Întrebări și solicitări

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele  pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail: office@itpremium.ro sau numărul de telefon 0736.650.652

 

Ce fel de informații colectăm?

1. Date personale ce vă pot identifica

Când vă creați în mod voluntar un cont de utilizator folosind sistemul de înregistrare pe care îl punem la dispoziție pe acest site, vă colectăm următoarele date personale:

  a) Adresa de e-mail;

  b) Parola de acces (aceasta parolă o generați dumneavoastră în timpul creării contului). În lipsa acestor informații, este imposibilă înregistrarea și crearea contului.

Ulterior înregistrării și autentificării în contul de utilizator și atunci când achiziționați un produs de pe site sau folosiți site-ul în orice mod, vă putem ruga să introduceți și alte informații, precum:

  a) Nume și prenume;

  b) Adresa de facturare și/sau adresa de livrare;

  c) Număr de telefon;

  d) Când este cazul - date privind societatea pe care o reprezentați (și în numele căreia acționați);

  e) Informații necesare facturării;

De asemenea, când comandați un produs prin intermediul telefonului, apelând la serviciul nostru de relații cu clienții, putem înregistra convorbirea telefonică și păstra înregistrarea vocii dumneavoastră.

Pe viitor, dacă vă vom solicita și alte date personale, vă vom informa și vă vom cere acordul.

2. Informatii anonime sau date transmise involuntar, atunci când interacționezi cu site-ul nostru

Prin cookies și Tag-urile de Acțiune pe care - noi și partenerii noștri (prin servere de publicitate, servere de conținut, agenții de analiză a site-ului, etc.) - le folosim pe acest site, putem avea acces la informații anonime ce au legătură cu dumneavoastră precum:

  a) Adresa IP;

  b) Țara și serverul la care computerul dumneavoastră este conectat;

  c) Sistemul de operare, tipul de browser și de computer pe care le folosiți;

  d) Configurarea Java sau a cookie-urilor;

  e) Preferințele de cumpărare și comportamentul dumneavoastră pe acest site, hobby-urile și stilul de viață, grupurile la care sunteți afiliați;

  f) Informații demografice (numărul de membri ai gospodăriei, vârsta, sexul) și informații despre codul de zonă asociat cu serverul dumneavoastră;

  g) Aplicații și plug-in-uri, precum și orice termeni folosiți în căutarea pe site-ul nostru;

  h) Adresa site-ului care v-a condus către site-ul nostru.

Colectăm aceste informații într-o maniera care nu permite identificarea dumneavoastră personală. Totuși, este posibil ca la un moment dat - noi și/sau partenerii noștri - să asociem aceste informații cu identitatea dumneavoastră, dacă aveți cont de utilizator.

Vă rugăm să citiți mai multe despre tipurile de cookies și modul în care le folosim (inclusiv cum să le dezactivați), pe pagina de detalii despre Cookies.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date?

Datele pe care ni le oferi voluntar (nume, prenume, telefon, adresa de email, adresa personală, adresa de livrare din cele amintite mai sus) – temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de înregistrarea pe itpremium.ro în vederea achiziționării unui produs(e) (art. 6 alin. (1) lit. b și c din Regulamentul (UE) 679/2016).

Folosim datele pentru a-ți emite factura fiscală.

În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, și selectarea opțiunii DA/De accord îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.

 

Care este scopul colectării datelor?

  - Pentru a vă înregistra ca utilizator al website-ului, pentru a vă crea contul și comunica cu dumneavoastră;

  - Pentru a vă procesa și livra comenzile și pentru a vă informa despre starea comenzilor;

  - Pentru a emite facturile aferente comenzilor dumneavoastră și a procesa plățile;

  - Pentru a vă informa prin e-mail privind anumite oferte promoționale sau reduceri speciale;

  - Pentru publicitatea targetată comportamental - ca să vă trimitem reclame și anunțuri personalizate cu cele mai relevante produse, servicii și oferte;

  - Pentru a urmări traficul anonimizat, nivelul de activitate și modurile de folosire a website-ului;

  - Pentru cookie-uri care ne permit să vă recunoaștem atunci când reveniți pe misstero.com și să vă oferim o experiență personalizată;

  - Pentru a îmbunătăți campaniile noastre de marketing și eforturile de promovare;

  - Pentru a preveni sau detecta fraudele sau abuzurile pe site;

  - Pentru a îmbunătăți funcționarea site-ului și administrarea sistemului;

  - Pentru evidența corespondenței;

  • Pentru anunțuri promoționale, e-mail personalizat și newsletter

Vă oferim newsletter-e gratuite și e-mailuri cu conținut promoțional, personalizate cu oferte speciale. Pentru a vă dezabona, vă rugăm să urmați instrucțiunile de dezabonare din e-mail-ul primit de la noi sau să trimiteți un e-mail la office@itpremium.ro

Vă vom informa dacă, pe viitor, vom dori să folosim datele dumneavoastră și pentru alte scopuri decât cele de mai sus, iar dumneavoastră veți avea posibilitatea să acceptați sau să refuzați.

Cui dezvăluim informațiile dumneavoastră?

  - Angajaților, consultanților noștri și persoanelor autorizate care au nevoie să le cunoască.

  - Companiilor din grupul din care face parte itpremium.ro, acționarii sau asociații săi.

  - Terților-parteneri care ne furnizează servicii (precum furnizori de platforme e-commerce, curieri care livrează produsele, cei care ne ajută la monitorizarea și optimizarea website-ului, cei care găzduiesc website-ul,  cei care asigură serviciul de suport clienți, parteneri care difuzează reclame personalizate și publicitate targhetată comportamental, alte firme autorizate de itpremium.ro.

Partenerii noștrii sunt: firma Evocom IT Consulting, Google, Facebook, Instagram, FAN Courier și Mobilpay.

Avem relații contractuale cu acești terți-parteneri, pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră personale la care ei pot avea acces prin intermediul site-ului nostru. Aceștia au fost de acord să adere la standardele noastre stricte pentru furnizarea de produse și servicii de calitate, și pot folosi datele dumneavoastră doar în scopurile agreate cu ITpremium.

Detaliile de plată online (precum numerele cardurilor de credit sau debit) sunt furnizate direct către partenerul nostru bancar - mobilPay. ITpremium nu are acces și nu stochează aceste informații - toate acestea ajungând să fie prelucrate de mobilPay.

Cazuri în care putem dezvălui sau transfera datele dumneavoastră către alte persoane:

  - În cazul unei vânzări, reorganizări, fuziuni sau asocieri de companii ce implică activitatea ITpremium (inclusiv negocierile pentru aceasta); într-un asemenea caz, veți fi notificat prin e-mail sau printr-un anunț afișat pe site și vi se va cere acordul;

  - Dacă a fost comisă o infracțiune sau s-a făcut o plângere privind conținutul pe care l-ați postat pe acest site;

  - Dacă este nevoie să protejăm ITpremium, companiile afiliate sau pe ceilalți utilizatori;

  - Dacă suntem obligați prin lege sau de către o autoritate competentă.

ITpremium nu închiriază și nu vinde altor firme datele dumneavoastră personale către alte companii sau alte persoane.

Prin folosirea site-ului nostru, ne dați acordul dumneavoastră expres pentru a transfera datele dumneavoastră personale pe serverele partenere.

 

Perioada de stocare a datelor

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar numai până la momentul în care hotărăști să îți dezactivezi contul de utilizator. În cazul în care ți-am emis o factură, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii. 

 

Cum vă protejăm datele personale?

Nu vom dezvălui informațiile tale către terțe părți, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimțământul tău.

Ne dăm silința în vederea protejării datelor dumneavoastră personale. Luăm măsuri interne adecvate și rezonabile - tehnice și de securitate - împotriva accesului neautorizat, distrugerii sau pierderii accidentale a datelor, chiar dacă nu există măsuri de securitate 100% eficace și nu putem oferi garanții privind eficiența totală a protecției. ITpremium nu va fi responsabilă când pierderea datelor rezultă dintr-o cauză ce nu ține de noi și nici pentru acțiunile unor terți ce v-ar putea folosi datele în mod neautorizat sau ilegal.

Stocăm informațiile despre dumneavoastră pe servere securizate, în spatele unui firewall. 

De asemenea, atunci când vă introduceți datele prin intermediul contului de utilizator, criptăm informația cu tehnologia Secure Socket Layer ("SSL").

 

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta”) și articolul 16 alinea­tul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal.

Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date: dreptul la informare și acces; dreptul de intervenție asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opoziție și procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

Să vă opuneți, în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele să vă fie folosite pentru marketing direct sau să fie dezvăluite unor terți în acest scop.

Orice alt drept stabilit prin legea nr. 677/2001 (pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date) și prin legea nr. 506/2004 (privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vietii private în sectorul comunicațiilor electronice).

De asemenea, vă puteți adresa ANSPDCP sau instanței, dacă considerați că v-am încălcat drepturile.

 

Link-uri către alte site-uri

ITpremium poate conține link-uri către alte site-uri  (care, la rândul lor, pot colecta informații despre dumneavoastră). Accesând aceste link-uri, vă supuneți politicii site-ului web respectiv. Vă încurajăm să citiți cu atenție politicile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale acestora și să luați măsurile necesare.
Noi, itpremium.ro, nu suntem responsabili pentru practicile respectivelor site-uri privind folosirea datelor personale.

Vă mulțumim că vizitați ITPREMIUM.ro