Preț redus!
Incarcator Original Asus X401A Mărește

Incarcator Original Asus X401A

as-012-origchg

New

Comanda un incarcator nou Original pentru laptop Asus X401A si beneficiezi de 12 luni garantie si livrare Gratuita ! Produs original Asus ! Astfel poti relua in cel mai scurt timp utilizarea laptopului !

More details

Garantie 1 an Garanție 12 luni
Produs NOU care beneficiază de garanție 12 luni
Produs IT Premium Produs NOU
Stocuri limitate Stoc limitat
Negociem prețurile pentru dumneavoastră direct cu furnizorii pentru a beneficia de cel mai bun preț. Comandați acum pentru a profita de oferta prezentată, stocul este limitat!
Livrare rapida Livrare în 24 de ore
Ne dorim să primiți comanda în cel mai scurt timp posibil și de aceea expediem toate comenzile imediat după confirmare prin intermediul firmelor de curierat rapid.


*Toate prețurile afișate sunt în RON și includ TVA

219,00 lei

Preț vechi:

249,00 lei

Reducere:

-30,00 lei

Stoc limitat, livrare în 24h
Cantitate:

Comanda fără cont durează 1 minut!
Comanda telefonică 0736.650.652
Comandă sau obține informații și pe:

Descriere

Incarcator original Asus X401A

Producator: ASUS

Tensiune iesire: 19V

Curent iesire: 3,42A

Putere: 65W

Tensiune alimentare: 100-240v

Dimensiune mufa: 5,5 x 2,5 mm

Cablul de alimentare de la incarcator la priza (cu 3 pini) este inclus in pachet

Tip: Incarcator 100% nou complet Original Asus

Cum se identifica incarcatorul potrivit:

  • verificati datele legate de voltaj V si amperaj A trecute pe spatele laptopului sau pe vechiul incarcator la rubrica output-iesire. Aceste date trebuie sa corespunda cu cele ale noului incarcator ales. Voltajul V trebuie sa fie identic in timp ce amperajul A poate fi egal sau mai mare. Un amperaj mai mare nu afecteaza absolut deloc laptopul sau bateria.
  • mufa noului incarcator trebuie sa fie la fel ca diametru si tip cu cea a vechiului incarcator. Am conceput special o poza de cea mai buna calitate pentru a efectua comparatia necesara.
  • se intalneste des caracteristica legata de putere W care de cele mai multe ori nu apare pe laptop sau pe vechiul incarcator. Aceasta se obtine prin inmultirea voltajului V cu amperajul A. De exemplu puterea de 65w rezulta din 19v x 3,42a

Sfaturi pentru folosirea incarcatorului:

  • recomandam sa nu mentineti in permanenta in priza incarcatorul atunci cand nu este cuplat in laptop. In acest fel ii prelungiti durata de viata si protejati mediul inconjurator.
  • evitati sa trageti de cablul incarcatorului cand acesta nu ajunge pentru a fi cuplat in laptop. Acest lucru poate duce la ruperea lui.
  • nu calcati si nu indoiti excesiv cablul incarcatorului. Acesta poate suferi avarii iremediabile.
  • cuplati incarcatorul la o sursa de curent stabila. Nu folositi incarcatorul in trenuri sau in zone in care curentul prezinta oscilatii majore. 

Daca considerati utile aceste informatii va rugam sa ne transmiteti opinia dumneavoastra.

Brandurile prezente in acest site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor. Folosirea lor se face pentru a putea identifica produsele cautate.

Specificații

Stare produsProdus NOU
Model laptopX401A
CuloareNegru