Alimentator Lenovo Thinkpad T440 T450 T460 T470 20v 3,25a 65w 

Tip produs: Compatibil Lenovo

Tensiune iesire: 20V

Curent iesire: 3,25A

Putere: 65W

Tensiune alimentare: 100-240v

Dimensiune mufa: 7,5x2,5mm dreptunghiulara cu pin central 

Cablul de alimentare de la incarcator la priza (cu 3 pini) este inclus in pachet

Cum se identifica incarcatorul potrivit:

  • verificati datele legate de voltaj V si amperaj A trecute pe spatele laptopului sau pe vechiul incarcator la rubrica output-iesire. Aceste date trebuie sa corespunda cu cele ale noului incarcator ales. Voltajul V trebuie sa fie identic in timp ce amperajul A poate fi egal sau mai mare. Un amperaj mai mare nu afecteaza absolut deloc laptopul sau bateria.
  • mufa noului incarcator trebuie sa fie la fel ca diametru si tip cu cea a vechiului incarcator. Am conceput special o poza de cea mai buna calitate pentru a efectua comparatia necesara. Culoarea terminatiei mufei vechiului incarcator poate fi galbena sau neagra.
  • se intalneste des caracteristica legata de putere W care de cele mai multe ori nu apare pe laptop sau pe vechiul incarcator. Aceasta se obtine prin inmultirea voltajului V cu amperajul A. De exemplu puterea de 65w rezulta din 20v x 3,25a

Sfaturi pentru folosirea incarcatorului:

  • recomandam sa nu mentineti in permanenta in priza incarcatorul atunci cand nu este cuplat in laptop. In acest fel ii prelungiti durata de viata si protejati mediul inconjurator.
  • evitati sa trageti de cablul incarcatorului cand acesta nu ajunge pentru a fi cuplat in laptop. Acest lucru poate duce la ruperea lui.
  • nu calcati si nu indoiti excesiv cablul incarcatorului. Acesta poate suferi avarii iremediabile.
  • cuplati incarcatorul la o sursa de curent stabila. Nu folositi incarcatorul in trenuri sau in zone in care curentul prezinta oscilatii majore. 

Brandurile prezente in acest site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor. Folosirea lor se face pentru a putea identifica produsele cautate.

il-013-chg
Stare produs
Produs nou
Model laptop
T440
T450
T460
T470
Garantie
12 luni
Culoare
Negru
Putere alimentator
65W

16 alte produse in aceeasi categorie:

Vizualizati alte produse din aceiasi categorie.