In perioada 03.07.2017 - 17.07.2017 magazinul este inchis.

Display laptop Medion Contine 5 produse

Arata 1 - 5 din 5 produse

Display nou pentru orice model de laptop Medion! Garantie 12 luni si livrare Gratuita prin curier rapid! 

Avand in vedere ca display-ul unui laptop Medion este unul din cele mai sensibile componente ale acestui aparat eletronic, exista anumite probleme care pot sa apara daca nu suntem atenti. Exista mai multe cauze datorita carora un ecran laptop Medion se poate defecta, de aceea ar trebui sa avem mai multa grija de laptopul nostru. Fie ca un ecran al laptopului este spart din cauza unei lovituri, ca afiseaza dungi de diferite culori, apar forme neclare pe display sau ca apar pete de lichid pe ecran, acesta trebuie inlocuit cu un nou display laptop Medion.

Inlocuieste rapid display-ul spart cu un nou ecran laptop Medion

Ecranul este o componenta extrem de importanta al laptopului, fara de care nu ne putem folosi de calculator, de aceea, este esential sa avem posibilitatea de a inlocui ecranul spart cu un nou display laptop Medion cu un pret rezonabil. Desi un anumit display Medion are un pret mai mare atunci cand este nou, este de preferat sa optati pentru unul nou, in locul unuia second hand, pentru a nu risca sa vi se defecteze in scurt timp, mai ales ca la cel nou veti primi si garantie. De asemenea, dupa ce inlocuiti display-ul unui laptop, ce nu mai este functional, cu unul nou ar trebui sa respectati cateva reguli pentru ca acesta sa nu se strice repede.

Gasesti o gama larga de modele de ecrane laptop Medion pe ItPremium.ro!

Cu ajutorul nostru vei gasi o gama variata de modele diferite de display-uri laptop Medion din care il poti alege pe cel care se potriveste laptopului pe care il folosesti. Pe site-ul nostru, ItPremium.ro, vei gasi display Medion pentru orice model de laptop, cu 12 luni de garantie, si te vei bucura si de livrarea gratuita. In plus, in gama noastra de ecrane laptop Medion vei gasi unele care beneficiaza si de montaj gratuit. De asemenea, un ecran laptop Medion are un pret avantajos, mai ales ca poti primi si reduceri importante. Alege si tu un ecran Medion potrivit cu modelul de laptop pe care il ai, cu ajutorul ItPremium.ro!

Filtreaza dupa

Model laptop
E7214
E7218
E7220
MD98160
MD98920
Dimensiune ecran
17,3 inch
Suprafata
Lucios/mat
Stare produs
Produs NOU
Resetare Filtre

Pareri de la clienti

 • Baterie Originala Dell Inspiron N5110D cu 9celule 90Wh
  Baterie Originala Dell Inspiron N5110D cu 9celule 90Wh

  Claudiu:
  Multumit de baterie , dar nu a ajuns chiar in...

 • Incarcator Original Dell XPS 12
  Incarcator Original Dell XPS 12

  Padurariu Vasile:
  Cel mai mult ma bucura faptul ca acest...

 • Baterie laptop Samsung NP300 cu 6 celule
  Baterie laptop Samsung NP300 cu 6 celule

  Nicolae C.:
  Am comandat aceasta baterie pentru laptop-ul...

Comanda Telefonica
sus