Display laptop Lenovo Contine 333 produse

Arata 1 - 24 din 333 produse

Display laptop nou original pentru orice model de Lenovo! Garantie 12 luni si livrare Gratuita! Montaj la cerere in service autorizat! Plata prin CARD inclusiv in rate!

Cum ecranul este unul dintre cele mai importante elemente ale laptopului nostru, ar trebui sa avem ii acordam grija si atentia pe care o merita. De aceea, este de preferat sa avem mare grija atunci cand transportam laptopul pentru ca ecranul sa nu se defecteze, iar atunci cand trebuie sa inlocuiti un display laptop Lenovo ar trebui sa alegeti unul original.

Alege display-ul compatibil cu laptopul tau Lenovo

Pentru ca fara un display Lenovo care sa functioneze in mod corect nu ne putem folosi de laptopul nostru deloc, este esential sa avem posibilitatea de a-l inlocui rapid cu unul nou si compatibil cu modelul de laptop pe care il folosim. Stim sigur ca un ecran Lenovo trebuie schimbat daca s-a spart in urma unei lovituri sau a unei cazaturi, insa daca un astfel de lucru nu s-a intamplat, trebuie sa verificam anumite aspecte pentru a vedea daca trebuie sau nu inlocuit cu unul nou. Atunci cand un ecran Lenovo nu afiseaza nici o imagina, cand apar dungi verticale, de diferite culori, apar pete de lichid sau forme ciudate sau cand imaginea este slaba, display-ul unui laptop Lenovo ar trebui inlocuit. Insa, inainte de a comanda un nou display laptop Lenovo ar trebui sa verificati daca laptopul functioneaza corect, conectandu-l la un monitor sau la un televizor. Daca laptopul functioneaza normal, atunci aveti nevoie de un display Lenovo nou. Pentru a gasi unul compatibil ar trebui sa verificati care este pozitia conectorului de prindere, dar si dimensiunea si rezolutia ecranului.

Gama variata de display-uri laptop Lenovo

In gama disponibila pe site-ul nostru, ItPremium.ro veti gasi peste o suta de modele de ecrane Lenovo compatibile cu numeroase tipuri de laptopuri Lenovo. Datorita reducerilor substantiale disponibile veti putea cumpara un display laptop Lenovo la un pret avantajos si veti beneficia si de livrare gratuita. In plus, orice ecran Lenovo ai alege acesta va beneficia de garantie timp de 12 luni. Mai mult decat atat, unele modele de display-uri laptop Lenovo disponibile pe site-ul nostru beneficiaza si de montaj gratuit. Alege si tu un dispaly Lenovo potrivit pentru modelul tau de laptop de la ItPremium.ro!

Pareri de la clienti

 • Baterie originala Hp EliteBook 8470w 55Wh
  Baterie originala Hp EliteBook 8470w 55Wh

  petre mihail:
  am primit bateria a doua zi imediat dupa...

 • Baterie laptop Dell Latitude D630
  Baterie laptop Dell Latitude D630

  nicu :
  o baterie de care aveam nevoie si pe care am...

 • Baterie originala Samsung Galaxy S4
  Baterie originala Samsung Galaxy S4

  Rusu Dorel:
  Sunt foarte fericit! Bateria telefonului meu...

Comanda Telefonica
sus