Display laptop Apple Contine 1 produs

Arata 1 - 1 din 1 produs

Display original laptop Apple orice model in stoc sau la comanda! Calitate premium la cel mai bun pret ! 

Avand in vedere ca display-ul unui laptop Apple este unul din cele mai sensibile componente ale acestui aparat eletronic, exista anumite probleme care pot sa apara daca nu suntem atenti. Exista mai multe cauze datorita carora un ecran laptop Apple se poate defecta, de aceea ar trebui sa avem mai multa grija de laptopul nostru. Fie ca un ecran al laptopului este spart din cauza unei lovituri, ca afiseaza dungi de diferite culori, apar forme neclare pe display sau ca apar pete de lichid pe ecran, acesta trebuie inlocuit cu un nou display laptop Apple.

Inlocuieste rapid display-ul spart cu un nou ecran laptop Apple

Ecranul este o componenta extrem de importanta al laptopului, fara de care nu ne putem folosi de calculator, de aceea, este esential sa avem posibilitatea de a inlocui ecranul spart cu un nou display laptop Apple cu un pret rezonabil. Desi un anumit display Apple are un pret mai mare atunci cand este nou, este de preferat sa optati pentru unul nou, in locul unuia second hand, pentru a nu risca sa vi se defecteze in scurt timp, mai ales ca la cel nou veti primi si garantie. De asemenea, dupa ce inlocuiti display-ul unui laptop, ce nu mai este functional, cu unul nou ar trebui sa respectati cateva reguli pentru ca acesta sa nu se strice repede.

Gasesti o gama larga de modele de ecrane laptop Apple pe ItPremium.ro!

Cu ajutorul nostru vei gasi o gama variata de modele diferite de display-uri laptop Apple din care il poti alege pe cel care se potriveste laptopului pe care il folosesti. Pe site-ul nostru, ItPremium.ro, vei gasi display Apple pentru orice model de laptop, cu 12 luni de garantie, si te vei bucura si de livrarea gratuita. In plus, in gama noastra de ecrane laptop Apple vei gasi unele care beneficiaza si de montaj gratuit. De asemenea, un ecran laptop Apple are un pret avantajos, mai ales ca poti primi si reduceri importante. Alege si tu un ecran Apple potrivit cu modelul de laptop pe care il ai, cu ajutorul ItPremium.ro!

Pareri de la clienti

 • Baterie laptop Asus X70AC
  Baterie laptop Asus X70AC

  Bogdan Jinar:
  Waw, nu credeam ca se mai pot gasi piese de...

 • Display original laptop Asus X54C
  Display original laptop Asus X54C

  vlase emil:
  nu stiu daca este original intrucat am vazut ca...

 • Tastatura laptop IBM Lenovo Thinkpad X200 X200S X200T
  Tastatura laptop IBM Lenovo Thinkpad X200 X200S X200T

  raul ghene:
  originala de calitate, am primit exact modelul...

Comanda Telefonica
sus