Display laptop Advent Contine 75 produse

Arata 1 - 24 din 75 produse

Display nou pentru orice model de laptop ADVENT ! O gama larga de modele in stoc cu 12 luni garantie si livrare Gratuita! Asiguram montaj in service autorizat! Acceptam plata in RATE fixe fara dobanda!

Avand in vedere ca display-ul unui laptop Advent este unul din cele mai sensibile componente ale acestui aparat eletronic, exista anumite probleme care pot sa apara daca nu suntem atenti. Exista mai multe cauze datorita carora un ecran laptop Advent se poate defecta, de aceea ar trebui sa avem mai multa grija de laptopul nostru. Fie ca un ecran al laptopului este spart din cauza unei lovituri, ca afiseaza dungi de diferite culori, apar forme neclare pe display sau ca apar pete de lichid pe ecran, acesta trebuie inlocuit cu un nou display laptop Advent.

Inlocuieste rapid display-ul spart cu un nou ecran laptop Advent

Ecranul este o componenta extrem de importanta al laptopului, fara de care nu ne putem folosi de calculator, de aceea, este esential sa avem posibilitatea de a inlocui ecranul spart cu un nou display laptop Advent cu un pret rezonabil. Desi un anumit display Advent are un pret mai mare atunci cand este nou, este de preferat sa optati pentru unul nou, in locul unuia second hand, pentru a nu risca sa vi se defecteze in scurt timp, mai ales ca la cel nou veti primi si garantie. De asemenea, dupa ce inlocuiti display-ul unui laptop, ce nu mai este functional, cu unul nou ar trebui sa respectati cateva reguli pentru ca acesta sa nu se strice repede.

Gasesti o gama larga de modele de ecrane laptop Advent pe ItPremium.ro!

Cu ajutorul nostru vei gasi o gama variata de modele diferite de display-uri laptop Advent din care il poti alege pe cel care se potriveste laptopului pe care il folosesti. Pe site-ul nostru, ItPremium.ro, vei gasi display Advent pentru orice model de laptop, cu 12 luni de garantie, si te vei bucura si de livrarea gratuita. In plus, in gama noastra de ecrane laptop Advent vei gasi unele care beneficiaza si de montaj gratuit. De asemenea, un ecran laptop Advent are un pret avantajos, mai ales ca poti primi si reduceri importante. Alege si tu un ecran Advent potrivit cu modelul de laptop pe care il ai, cu ajutorul ItPremium.ro!

Pareri de la clienti

 • Baterie laptop Asus K53SM
  Baterie laptop Asus K53SM

  Steidljosef Emilia:
  Chiar daca aceasta baterie nu este produsa de...

 • Incarcator Lenovo Essential G585 90w
  Incarcator Lenovo Essential G585 90w

  petre marius:
  un incarcator compatibil ok, aceleasi date...

 • Incarcator original Asus Eee PC 1000HD
  Incarcator original Asus Eee PC 1000HD

  Dan Radut:
  Incarcatorul merge fara nicio problema , nu se...

Comanda Telefonica
sus