Display Laptop Acer Contine 607 produse

Arata 1 - 24 din 607 produse

Display-ul este un element important al laptopului, iar fara el nu putem folosi computerul nostru personal. Exista mai multe cauze datorita carora un display laptop Acer se poate defecta.

Alege un display laptop Acer original

Un ecran laptop Acer se poate sparge la suprafata datorita unei lovituri sau acesta poate afisa dungi, de diferite culori, verticale. De asemenea, un display Acer trebuie inlocuit si atunci cand pe ecran apare o forma de alta culoare, deoarece este posibil ca acesta sa fi fost supus unui soc mecanic, iar unul din substraturile ecranului sa fi fost deteriorat. O alta cauza din care un ecran laptop Acer ar trebui inlocuit este si daca ati folosit prea multa solutie speciala pentru curatarea display-ului si pe acesta au aparut pete de lichid sau urme. Display-ul poate functiona in mod incorect chiar daca nu a fost lovit sau spart, acesta poate afisa doar o parte a imaginii din cauza ca s-au distrus contactele electrice ale display-ului Acer. Indiferent din ce cauza ecranul laptopului tau nu mai functioneaza in mod optim, ar trebui s-l inlocuiesti rapid cu unul original, pentru a avea garantia ca aceasta nu se va strica foarte rapid dupa ce l-ati instalat. O gama variata de modele de display-uri Acer veti gasi pe ItPremium.ro.

Gaseste un display Acer potrivit pentru modelul tau de laptop pe ItPremium.ro

Daca ai nevoie rapid de un nou display laptop Acer la un pret avantajos, ar trebui sa alegi din modelele de ecrane disponibile pe site-ul nostru, ItPremium.ro. Aici vei gasi aproximativ 300 de modele de display-uri Acer compatibile cu o gama larga de modele de laptopuri Acer din diferite serii. Vei gasi ecrane laptop Acer de diverse dimensiuni, cum ar fi 13,3 inch, 14 inch, 15,6 inch sau 17,3 inch, in functie de marimea laptopului tau. Orice display laptop Acer cumparat de pe site-ul nostru dispune de 12 luni de garantie si de livrare gratuita. Unele dintre ecranele Acer disponibile pe site-ul nostru beneficiaza si de montaj gratuit. De altfel, vei gasi ecrane Acer la preturi avantajoase, mai ales ca sunt reduceri importante ale unor produse.

Pareri de la clienti

 • Baterie laptop MSI CX720
  Baterie laptop MSI CX720

  petrisor:
  foarte buna oferta dumneavoastra, bateria isi...

 • Baterie laptop Compal CY23
  Baterie laptop Compal CY23

  gheorghe cartan:
  Bateria este originala, livrare rapida. Multumesc!

 • Baterie originala telefon Lenovo A536
  Baterie originala telefon Lenovo A536

  lena pop:
  produs original de foarte buna calitate insa nu...

Comanda Telefonica
sus