Preț redus!
Curatare profesionala laptop Alienware Mărește

Curatare profesionala laptop Alienware

001-service

Nou

Produs disponibil și în SEAP / SICAP

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop Alienware ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Mai multe detalii

Garantie 1 an Garanție 12 luni
Produs IT Premium Produs NOU
Stocuri limitate Stoc limitat
Livrare rapida Livrare în 24h/48h


*Toate prețurile afișate sunt în RON și includ TVA

149,00 lei

Stoc limitat, livrare în 24h/48h
Cantitate:

Comanda fără cont durează 1 minut!
Comanda telefonică 0736.650.652
Comandă sau obține informații și pe:

Descriere

Serviciul de curatare profesionala laptop Alienware cuprinde

  • demontare integrala echipament laptop/notebook/netbook/ultrabook. Pentru a efectua o curatare cu adevarat profesionala este necesar sa demontam integral echipamentul si sa curatam fiecare componenta in parte. O simpla suflare cu aer comprimat fara demontare nu are nici un efect asupra echipamentului.
  • inlocuire pasta termoconductoare pentru a asigura eficienta sistemului de racire. Folosim pasta de calitate superioara produsa de Arctic Cooling model MX2/MX4 ce asigura o conductivitate termica optima.
  • demontare sistem de racire-cooler. Curatam integral paletele cooler-ului si asiguram ungerea acestuia cu ulei special de mecanisme fine. Cooler-ul este prima componenta direct afectata de praful de la interior.
  • suflare cu aer comprimat a placii de baza si a celorlalte componente.
  • montarea si testarea echipamentului.

Indiferent de modelul de laptop operatia de curatare este absolut necesara la un anumit interval de timp si in plus va poate prelungi durata de viata a echipamentului sau va poate scuti de alte defectiuni pe viitor. In cazul multor modele de laptop praful din interior este un factor care poate duce la defectarea unor anumite componente interne fapt ce poate genera costuri de reparatie ridicate sau in unele cazuri avarii iremediabile.

Daca considerati utile aceste informatii va rugam sa ne transmiteti opinia dumneavoastra.