Serviciul de curatare profesionala laptop Alienware cuprinde

  • demontare integrala echipament laptop. Pentru a efectua o curatare cu adevarat profesionala este nevoie sa demontam integral echipamentul si sa curatam fiecare componenta in parte. O simpla suflare cu aer comprimat fara demontare nu are nici un efect asupra echipamentului.
  • inlocuire pasta termoconductoare pentru a asigura eficienta sistemului de racire. Folosim pasta de calitate superioara produsa de Arctic Cooling model MX2/MX4 ce asigura o conductivitate termica optima.
  • demontare sistem de racire-cooler. Curatam integral paletele cooler-ului si asiguram ungerea acestuia cu ulei special de mecanisme fine. Cooler-ul este prima componenta direct afectata de praful de la interior.
  • suflare cu aer comprimat a placii de baza si a celorlalte componente.
  • montarea si testarea echipamentului.

Indiferent de modelul de laptop operatia de curatare este absolut necesara la un anumit interval de timp si in plus va poate prelungi durata de viata a echipamentului sau va poate scuti de alte defectiuni pe viitor. In cazul multor modele de laptop praful din interior este un factor care duce la defectarea unor anumite componente interne fapt ce poate genera costuri de reparatie mari sau in unele cazuri avarii iremediabile.

Daca considerati utile aceste informatii va rugam sa ne transmiteti opinia dumneavoastra.

01-service

16 alte produse in aceeasi categorie:

Vizualizati alte produse din aceiasi categorie.
Produs adaugat pentru comparare.