Bitdefender GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium va protejeaza compania impotriva atacurilor cibernetice sofisticate, precum amenintarile persistente avansate (APT-uri) si ransomware-ul, cu peste 30 de niveluri de tehnologii de securitate bazate pe machine learning. Usor de gestionat dintr-o singură consola, solutia acopera endpoint-urile fizice, virtuale, mobile si din cloud si e-mail-urile. Usor de gestionat dintr-o singura consola, solutia acopera endpoint-urile fizice, virtuale, mobile si din cloud si e-mail-urile.

GravityZone Business Security Premium adauga elementul uman in ecosistemul dumneavoastra de securitate, are un impact redus asupra sistemelor si ofera vizibilitatea si controlul de care aveti nevoie.

Solutia avansată de securitate cibernetică de la Bitdefender minimizează riscul de aparitie a unei brese de securitate care v-ar putea incetini sistemele sau pune in pericol afacerea. 

Cu GravityZone, endpoint-urile dumneavoastra sunt protejate, iar dumneavoastra aveti increderea care vine odata cu utilizarea unei solutii care depaseste continuu instrumentele conventionale de securitate pentru IMM-uri.

Daca doriti o oferta personalizata pentru:

- solutie de securitate enterprise GravityZone

- licenta de reinnoire la cheia actuala

- licenta multianuala (pe 2 sau 3 ani)

va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@itpremium.ro

ABE-GZBS2

15 alte produse in aceeasi categorie:

Vizualizati alte produse din aceiasi categorie.
Produs adaugat pentru comparare.