Lista produse producator Panasonic

Itpremium comercializeaza componente si accesorii Panasonic la cel mai bun pret ! Beneficiezi de produse premium cu livrare imediata si garantie 12 luni !

Acumulatori Panasonic pentru orice model de echipament cu cel mai bun raport calitate pret ! Ne puteti contacta oricand pentru o oferta comerciala completa !

Curatare profesionala laptop Panasonic

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop Panasonic ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Reparatie mufa alimentare Panasonic

Pret 150,00 lei

Ai mufa de alimentare stricata sau rupta si nu mai poti folosi laptopul ? Noi rezolvam rapid aceasta problema ! Inlocuim mufa de alimentare, efectuam si o curatare gratuita cu aceasta ocazie daca este cazul si iti testam laptopul pentru a ne asigura ca se alimenteaza din nou corespunzator si bateria se incarca. Oferta valabila pentru orice model de laptop Panasonic.

Produs adaugat pentru comparare.