Lista produse producator Acer

Producatorul Acer dateaza din anul 1976 (companie fondata in Taiwan) si ofera clientilor sai o gama larga de echipamente it la preturi competitive si accesibile.

Daca doriti o autonomie ridicata si posibilitatea de a va bucura de mobilitatea initiala atunci va recomandam o baterie pentru laptop, tableta sau telefon in cele mai bune conditii comerciale.

Seriile Acer Aspire si Travelmate au avut vanzari excelente pe piata laptop-urilor din Romania si sunt folosite in continuare de un numar destul de ridicat de utilizatori. Prin inlocuirea acumulatorului va puteti bucura de autonomie ridicata si de posibilitatea de a lucra fara a fi nevoie sa depindeti 100% de o sursa de curent in permanenta.

Acer Ultra-Thin din seriile S7, V5 si V7 sunt considerate printre cele mai usoare si subtiri netbook-uri din clasa.

Acer Aspire E series reprezinta o achizitie excelenta pentru buget redus avand in acelasi timp toate optiunile necesare pentru utilizarea in orice situatie.

Acer Aspire V3 series beneficiaza de procesoare Intel de ultima generatie oferind cele mai bune rezultate indiferent de programele si aplicatiile utilizate.

Baterie laptop Acer Aspire 5750G

Pret 165,00 lei

Profita de oferta noastra speciala si schimba vechiul acumulator cu unul NOU cu celule li-ion de cea mai buna calitate si iti oferim 12 luni Garantie si Livrare rapida prin curier rapid in orice localitate din Romania ! Comanda acum o baterie noua pentru laptop Acer Aspire 5750G si vei beneficia de autonomie si mobilitate !