Noutati

Baterii laptop ieftine originale compatibile cu orice model de laptop

Cauti o baterie de laptop de calitate? Noi iti recomandam sa nu faci compromisuri deoarece de aceasta depinde buna functionalitate a multor alte componente din laptop.
Citește mai mult

Care este alegerea potrivita intre Laptop vs. Desktop?

Pentru ca multe persoane se intreaba ce sa aleaga intre un laptop si un computer de tip desktop, ne-am propus ca in acest articol sa facem o mica comparatie intre portabilitatea, performantele, upgrade-ul si pretul acestora pentru a afla care este mai avantajos inainte de a fi achizitionat.  
Citește mai mult

Ce faci când hard disk-ul extern îți cedează? La ce riscuri este supus acesta?

Considerate pana nu demult un lux, avand si niste preturi prohibitive, hard-disk-urile externe au devenit din ce in ce mai populare in zilelel noastre. Astfel, acestea au ajuns astazi din ce in ce mai accesibile ca pret, ajungand la capacitati impresionante de stocare, dimensiuni de 1TB sau 2TB...
Citește mai mult

Afla cum poti recupera date de pe un stick de memorie defect

Transferul datelor de pe un dispozitiv pe altul este mai facil ca oricand si nu mai este nevoie de cabluri de transfer ori de alte conexiuni greoaie. Totul se poate derula astazi in doar cateva secunde, la rate de transfer mult mai mari decat ne-am fi imaginat vreodata.  Si pentru a realiza acest lucru nu trebuie sa ne gandim neaparat la unitati hard-disk externe sau la transferul de date prin rețea.
Citește mai mult

Laptopul pe cât este de mobil și util, pe atât de vulnerabil

Dacă în anii '80 computerul personal înlocuia giganticele calculatoare de odinioară, astăzi, laptopul a ajuns să fie disponibil în multe case și companii, dacă nu ca înlocuitor al computerului, cel puțin ca un accesoriu nelipsit al tinerilor și antreprenorilor aflați în permanentă mișcare și care, totodata, au nevoie sa fie permanent conectati la spatiul de lucru.
Citește mai mult

Afla ce trebuie sa stii despre baterii de laptop si ingrijirea acestora

Cum bine stim tehnologia din ziua de azi avanseaza zilnic si detinatorii de laptopuri isi doresc si ei o capacitate cat mai mare a bateriei, pe langa nevoia de a avea o cantitate mai mare de RAM, un procesor mai puternic sau un hard mai rapid. In primul rand stim ca toate bateriile interne sau externe de 3 celule, 4, 6, 8, 9, 12 sunt de tip Lithium-Ion...
Citește mai mult

Iata cum poti recupera datele de pe un hard-disk defect

Cu totii am avut perioade in care calculatoarele noastre pareau ca au luat-o razna, ca nu mai asculta de nicio comanda ori ca mai mai au putin si explodeaza. Din nefericire, astfel de cazuri sunt tot mai frecvente, iar acest lucru se intampla de cele mai multe ori fie din cauza suprasolicitarii, fie a folosirii defectuoase de catre utilizatori. In oricare dintre cazuri insa pierderile colaterale exista, iar acestea se resimt cel mai mult la nivelul datelor.
Citește mai mult

Categorii

Producători

Furnizori

Niciun furnizor