Bitdefender GravityZone Patch Management

Intrucat echipele IT si de securitate lucreaza mereu contra-timp, multe companii se lupta sa instaleze constant patch-uri si actualizari de securitate pentru toate aplicatiile si sistemele lor de operare in timp util. Vulnerabilitatile pentru care nu s-au aplicat patch-uri sporesc riscul unei brese de securitate a datelor, in special in cazul lucratului de acasa, de vreme ce endpoint-urile angajatilor nu mai sunt protejate de aplicatii hardware pentru companii, concepute pentru prevenirea exploit-urilor la nivel de retea. Administrarea automata a patch-urilor permite companiilor sa fie cu un pas inaintea amenintarilor, garantand ca cele mai recente patch-uri si actualizari de securitate sunt instalate intotdeauna rapid si eficient.

Consolidati securitatea si reduceti riscul posibilelor vulnerabilitati la nivelul software-ului, sistemelor de operare si aplicatiilor cu administrarea automata a patch-urilor.

Cu modulul GravityZone Patch Management, companiile isi pot mentine sistemele de operare si aplicatiile software actualizate si pot profita de o vizualizare completa asupra starii patch-urilor la nivelul intregii infrastructuri bazate pe Windows. Modulul automat de aplicare a patch-urilor livreaza actualizari pentru intreaga flota de statii de lucru, servere virtuale sau servere fizice a unei companii.

Preveniți atacurile avansate

Vulnerabilitatile pentru care nu se aplica patch-uri sunt responsabile pentru o treime dintre bresele de securitate.

Modulul GravityZone Patch Management mentine sistemele de operare si aplicatiile actualizate, astfel incat sa puteti fi cu un pas inaintea amenintarilor.

Obtineti conformitatea

Aplicarea automata a patch-urilor poate ajuta la garantarea conformitatii companiei dumneavoastra cu reglementari-cheie de securitate, precum GDPR, HIPAA, PCI DSS si multe altele.

Sarcini de lucru flexibile si simplificate

Prin compatibilitatea atat cu aplicarea manuala, cat si cu aplicarea automata a patch-urilor, modulul GravityZone Patch Management ofera o mai buna flexibilitate si eficienta pentru echipele IT, atat in mediile la fata locului, cat si la distanta.

Daca doriti o oferta personalizata pentru:

- solutie de securitate enterprise GravityZone

- licenta de reinnoire la cheia actuala

- licenta multianuala (pe 2 sau 3 ani)

va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@itpremium.ro

ABE-GZPM

15 alte produse in aceeasi categorie:

Vizualizati alte produse din aceiasi categorie.
Produs adaugat pentru comparare.