Bitdefender GravityZone Business Security

GravityZone Business Security este un pachet de securitate eficient din punct de vedere al resurselor, conceput pentru companiile mici si mijlocii care cauta echilibrul perfect intre usurinta de utilizare, performanta si costuri.

GravityZone Business Security este mult mai mult decât un software antivirus pentru companii. Iata de ce:

1. Asigura protectie completa impotriva tuturor tipurilor de malware: ransomware, phishing, atacuri de tip „zero-day”, virusi, spyware etc.

2. Utilizeaza numeroase tehnici de machine learning, analiza comportamentala si monitorizare continua a proceselor active pentru a fi la curent cu cele mai noi amenintari.

Totul este disponibil intr-o singura platforma usor de utilizat, care acopera toate dispozitivele dumneavoastra: desktop-uri, laptop-uri, servere fizice si virtuale, ceea ce va permite sa alegeti intre o consola de administrare gazduita in cloud sau on-premise.

Solutia avansată de securitate cibernetică de la Bitdefender minimizează riscul de aparitie a unei brese de securitate care v-ar putea incetini sistemele sau pune in pericol afacerea. 

Cu GravityZone, endpoint-urile dumneavoastra sunt protejate, iar dumneavoastra aveti increderea care vine odata cu utilizarea unei solutii care depaseste continuu instrumentele conventionale de securitate pentru IMM-uri.

Daca doriti o oferta personalizata pentru:

- solutie de securitate enterprise GravityZone

- licenta de reinnoire la cheia actuala

- licenta multianuala (pe 2 sau 3 ani)

va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@itpremium.ro

ABE-GZBS1

15 alte produse in aceeasi categorie:

Vizualizati alte produse din aceiasi categorie.
Produs adaugat pentru comparare.