Bitdefender Antivirus for Mac

Protejati-va Mac-ul cu noul Bitdefender Antivirus for Mac, proiectat pentru a fi perfect compatibil cu OSX. Solutia antivirus de la Bitdefender va ofera securitate Mac imbatabila si performanta fara compromis.

Protectie absoluta cu impact negativ zero asupra vitezei si performantei

Bitdefender Antivirus for Mac asigura protectia absoluta impotriva amenintarilor noi si necunoscute, fara a-ti incetini Mac-ul. Solutia se conecteaza la tehnologiile avansate Cloud ale Bitdefender pentru a detecta si bloca amenintarile instant, indiferent de unde provin din lume.

Tip licenta: Reinnoire licenta existenta (Licenta Renewal)

Format: Electronic 

Licenta se activeaza pe baza unui cod de activare transmis electronic

Numar utilizatori: 3

Valabilitate: 36 luni

Functii:

Protectie web

Cand vine vorba de infractiuni online, orice este vulnerabil, atat utilizatorii de Mac-uri cat si cei de PC-uri. Solutia noastra antiphishing scaneaza paginile web pe care le accesati si va avertizeaza atunci cand ajungeti din greseala pe o pagina nesigura 

Protectie permanenta

Porniti-l si uitati de el. Toate modificarile aduse fisierelor si sistemului sunt monitorizate, astfel incat sa nu poata patrunde niciun element nociv. Si ceea ce este cel mai bine este ca nici nu veti observa incetiniri in functionarea dispozitivului dumneavoastra Mac. Incercati-l si convingeti-va!

Notifications

Bitdefender Antivirus for Mac foloseste functia Notificari sau Growl pentru a va tine la curent cu actualizarile sau orice eveniment care necesita atentia dumneavoastra.

Scanare la cerere

Puteti apela oricand Bitdefender Antivirus for Mac pentru o scanare antivirus rapida daca trebuie sa transferati fisiere.

Cerinte de sistem:

Puteti instala produsul Bitdefender Antivirus for Mac exclusiv pe calculatoare Macintosh cu procesor Intel si cu un sistem de operare instalat OS X Mountain Lion (10.8.5), OS X Mavericks(10.9.5) sau OS X Yosemite (10.10 sau superior)

In plus, calculatorul dumneavoastra trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte suplimentare:

  • Minimum 1 GB memorie RAM
  • Minim 400 MB de spatiu liber pe hard disc
  • Este necesar sa fiti conectati la internet pentru a inregistra si actualiza produsul Bitdefender Antivirus for Mac.
  • TrafficLight este disponibil pentru Safari, Firefox și Google Chrome
R-TL11403003-RO

16 alte produse in aceeasi categorie:

Vizualizati alte produse din aceiasi categorie.
Produs adaugat pentru comparare.