Baterii laptop asus Contine 1824 produse

Arata 1 - 24 din 1824 produse

Se intampla uneori ca bateria de la laptop sa ne lase exact atunci cand ne e lumea mai draga si suntem nevoiti sa folosim laptopul Asus doar conectat la priza. Pentru a scapa de aceasta dependenta de priza si pentru a putea folosi laptopul oriunde ati avea nevoie de el puteti schimba bateria unui laptop Asus, mai ales ca acestea sunt atat de usor de inlocuit!

IT Premium iti pune la dispozitie o gama larga de baterii laptop Asus

Pe site-ul nostru,  ItPremium.ro,  veti gasi peste o mie de baterii laptop Asus din care sa o alegeti pe cea care se potriveste modelului pe care il detineti. Puteti comanda acumulatori pentru un laptop Asus din diverse serii, dar si baterii pentru un laptop Asus din seriile de ultrabook-uri. Puteti opta pentru acumulatori laptop Asus cu 3, 4. 6, 8 sau 9 celule, in functie de performantele pe care le doriti.

Gaseste bateria potrivita pentru laptopul tau Asus

Avand in vedere varietatea de modele de baterii laptop Asus, disponibile in gama noastra, este imposibil sa nu o gasiti pe cea potrivita pentru tipul de laptop pe care il folositi. Daca tot inlocuiti bateria initiala, ar fi bine sa optati pentru una ce are o autonomie mai mare decat cea veche, iar unele iti pot permite sa folosesti laptopul si cu 50% mai mult decat inainte, atunci cand nu e conectat la priza.

O baterie suporta in medie intre 300 si 500 de cicluri de incarcare, asa ca e normal ca acestea sa fie schimbate dupa un anumit timp. Daca si tu ai nevoie de o baterie pentru un laptop Asus, o poti comanda pe cea potrivita cu ajutorul ItPremium.ro, iar aceasta va ajunge la tine in cel mai scurt timp!

Pareri de la clienti

 • Incarcator original ASUS Eee Book C100PA
  Incarcator original ASUS Eee Book C100PA

  cristian stefan:
  produs premium original Asus! recomand!

 • Incarcator original Dell Latitude ST
  Incarcator original Dell Latitude ST

  radu lascu:
  produs original dell, livrare rapida, foarte...

 • Baterie originala Acer Travelmate 8471
  Baterie originala Acer Travelmate 8471

  iosif ene:
  baterie originala pentru acer travelmate 8471,...

Comanda Telefonica
sus