Se incarca...
Baterie laptop MSI CX620-013XEU extinsa cu 9 celule Baterie laptop MSI CX620-013XEU extinsa cu 9 celule

Baterie laptop MSI CX620-013XEU extinsa cu 9 celule

  • Stare produs: Produs nou
  • 225,00 lei

  • Pretul include TVA 19%

Disponibilitate: Lipsa Stoc

Seteaza alerta

Informare

Echipa noastra face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii tehnice pot fi modificate de catre producatori fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Preturile produselor pot fi modificate fara o instiintare in prealabil. Stocul nu este actualizat in timp real si plasarea unei comenzi nu garanteaza livrarea comenzii.

Descriere produs

Cod produs: ms-001-batext

Acumulator laptop MSI CX620-013XEU cu 9 celule

Tip celule: Li-ion

Voltaj: 10,8v - 11,1v

Capacitate: 6600mAh

Numar celule: 9 celule - acumulator extins pentru autonomie marita (forma acumulatorului extins este identica cu cea a acumulatorului standard) 

Culoare: Negru

Conditie: Baterie 100% noua compatibila MSI

baterie laptop msi bty-l74 bty-l75 itpremium.ro

SFATURI PRACTICE pentru utilizarea bateriei in cele mai bune conditii:

  • este recomandat ca la prima utilizare bateria sa fie lasata la incarcare continua pentru o perioada de minim 10 ore (procentul de incarcare sa ajunga la 100%)
  • recomandam curatarea profesionala a laptopului la un interval regulat de timp (1 data la cel mult 2 ani) pentru a preveni supraincalzirea si uzura bateriei
  • pentru a beneficia de autonomie cat mai mare este recomandat sa reduceti consumul laptopului prin reducerea luminozitatii ecranului, dezinstalarea programelor ce ruleaza fara sa fie folosite, deconectarea diferitelor dispozitive ce nu sunt folosite in mod regulat
  • folositi laptopul si pe baterie, nu doar cu incarcatorul cuplat in permanenta
  • optimizati setarile laptopului 

Acest produs este compatibil - inlocuitor pentru produsul original. Produsele originale sunt marcate cu titlul produs original.

Brandurile prezente in acest site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor. Folosirea lor se face pentru a putea identifica produsele cautate.

Specificatii tehnice

Stare produs

Produs nou

Numar celule

9 celule

Model laptop

CX620-013XEU

Culoare

Negru

Capacitate baterie laptop

6600mAh

Tip celule

Li-Ion

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review