Baterie Hp Pavilion DV6Z-1000

Tip celule: Li-ion

Calitate: Premium

Voltaj: 10,8v - 11,1v

Capacitate: 8800 mAh

Numar celule: 12 celule - acumulator extins pentru autonomie ridicata

Acest model de acumulator este mai mare decat varianta standard datorita numarului mai mare de celule. Astfel laptopul se ridica usor din partea din spate si beneficiaza de o ventilatie mai eficienta.  

Culoare: Negru

Conditie: Baterie 100% noua compatibila Hp

SFATURI PRACTICE pentru utilizarea bateriei in cele mai bune conditii:

  • este recomandat ca la prima utilizare bateria sa fie lasata la incarcare continua pentru o perioada de minim 10 ore (procentul de incarcare sa ajunga la 100%)
  • recomandam curatarea profesionala a laptopului la un interval regulat de timp (1 data la cel mult 2 ani) pentru a preveni supraincalzirea si uzura bateriei
  • pentru a beneficia de autonomie cat mai mare este recomandat sa reduceti consumul laptopului prin reducerea luminozitatii ecranului, dezinstalarea programelor ce ruleaza fara sa fie folosite, deconectarea diferitelor dispozitive ce nu sunt folosite in mod regulat
  • folositi laptopul si pe baterie, nu doar cu incarcatorul cuplat in permanenta
  • optimizati setarile laptopului 

Acest produs este varianta compatibila - inlocuitor al originalului. Produsele originale sunt marcate in titlu cu Original.

Brandurile prezente in acest site sunt marci inregistrate ale proprietarilor lor. Folosirea lor se face pentru a putea identifica produsele cautate.

hp-001-batext
Numar celule
12 celule
Stare produs
Produs nou
Model laptop
DV6Z-1000
Culoare
Negru
Capacitate baterie laptop
8800mAh
Tip celule
Li-Ion

16 alte produse in aceeasi categorie:

Vizualizati alte produse din aceiasi categorie.