Curatare laptop

Servicii profesionale de curatare laptop notebook pentru orice marca si model ! Inlocuim pasta termoconductoare si realizam ungerea cooler-ului ! Testam echipamentul inainte de predare !

Praful din interior este unul din factorii care afecteaza in primul rand cooler-ul intern precum si supraincalzirea echipamentului ! Ofera-i laptopului o curatare de calitate pentru a preveni alte posibile defectiuni pe viitor.

TARIFE CURATARE STANDARD:

  • 99 lei pentru marcile Acer, Asus, Dell, Emachines, Fujitsu Siemens, Hp Compaq, IBM Lenovo, MSI, Packard Bell, Samsung, Toshiba, Uniwill
  • 149 lei pentru marcile Apple, Alienware, Clevo, Sony

TARIFE CURATARE PREMIUM:

  • 199 lei pentru PACHET VIP - CURATARE PE LOC, pentru orice marca de laptop, cu programare
  • 199 lei pentru PACHET CU PRELUARE-PREDARE ECHIPAMENT*, pentru orice marca de laptop

preluarea-predarea echipamentului se face doar pentru Bucuresti

Filtre active

Curatare profesionala laptop Samsung

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop Samsung ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop Panasonic

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop Panasonic ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop Philips

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop Philips ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop Packard Bell

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop Packard Bell ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop MSI

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop MSI ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop Medion

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop Medion ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop LG

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop LG ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop IBM Lenovo

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop IBM Lenovo ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop Haier

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop Haier ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop Hasee

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop Hasee ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop HP Compaq

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop HP Compaq ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Curatare profesionala laptop Gateway

Pret 99,00 lei

Daca laptopul dumneavoastra nu a fost curatat niciodata pana acum sau daca se incalzeste excesiv sau chiar se opreste/restarteaza inseamna ca are nevoie de o curatare urgenta ! Investiti acum intr-o operatie de curatare si puteti evita astfel alte eventuale defectiuni majore pe viitor ! Servicii valabile pentru orice model de laptop Gateway ! Calitate premium la cel mai bun pret !

Produs adaugat pentru comparare.