Accesorii laptop | Componente Laptop | Garantie 12 luni

Accesorii laptop

Accesorii laptop pentru majoritatea brandurilor de laptop din piață! Produse de calitate premium la cel mai bun preț !

Adaptor Caddy second HDD Dell Vostro 1440

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Dell Vostro 1440 cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Sony VAIO VGN CS

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Sony VAIO VGN CS cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus X53U

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus X53U cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus K43BY

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus K43BY cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus K45VG

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus K45VG cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus N61VG

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus N61VG cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus K55A DH71

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus K55A DH71 cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus N53SM

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus N53SM cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus K53TK

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus K53TK cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus K84LY

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus K84LY cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus K42JP

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus K42JP cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus K70I

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus K70I cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus K50IN

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus K50IN cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus N53TA

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus N53TA cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus K50IJ SX

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus K50IJ SX cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus N73JQ

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus N73JQ cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus VX7SX

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus VX7SX cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus A95VB

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus A95VB cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus G56JR

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus G56JR cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret!

Adaptor Caddy second HDD Asus DB51

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus DB51 cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus M51VA

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus M51VA cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus D550CA-RS31

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus D550CA-RS31 cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus D550CA

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus D550CA cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus R512CA

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus R512CA cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus G74SX

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus G74SX cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus R500V

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus R500V cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret! 

Adaptor Caddy second HDD Asus G53SX

Pret 75,00 lei

Inlocuieste acum unitatea optica interna a laptopului Asus G53SX cu spatiu de depozitare pentru un al doilea HDD. Acest adaptor permite introducerea in locul unitatii optice de tip cd-rom, dvd-rom, dvd-rw sau blu-ray a unui hard disk sau ssd cu o capacitate de pana la 1TB. Calitate premium la cel mai bun pret!