Filtreaza (768 produse)

Brand

Cod baterie

Culoare

Garantie

Model laptop

Capacitate baterie laptop

Tip celule

Numar celule

Stare produs

Baterii laptop Dell

Bateria pentru un laptop Dell nu este ceva de neînlocuit, mai ales că majoritatea acumulatorilor pentru laptop suportă între 300 și 500 cicluri de încărcare. Este ceva normal să schimbi bateria unui laptop Dell dacă nu mai funcționează, dar poți avea grijă să îi prelungești durata de viață dacă respecți anumite reguli.

Majoritatea bateriilor pentru laptop Dell sunt de tip Litiu-Ion, care se degradează în timp, dar pot avea o durată de viață de câțiva ani, dacă sunt folosite într-un mod corespunzător. Nu ar trebui să ții tot timpul conectat la priza un laptop Dell sau oricare altul cu bateria în el, după ce aceasta este încărcată 100%. Mai sunt și alte trucuri pentru a lungii durata de viață a unui acumulator pentru un laptop Dell.

Autonomie mai mare cu o nouă baterie laptop Dell

Dacă bateria ta s-a stricat și ai nevoie de o nouă baterie laptop Dell, atunci poți alege una care să îți ofere o autonomie mai mare decât îți oferea cea inițială. În acest fel, vei putea utiliza mai mult laptopul fără a-l conecta la încărcător. It Premium.ro îți oferă baterii laptop Dell de 3, 4, 6, 8 sau 9 celule, în funcție de nevoile tale.

Gama variată de baterii laptop Dell pe ItPremium.ro

Pe site-ul nostru vei găsi sute de modele de baterii pentru un laptop Dell din care să o alegi pe cea compatibilă cu laptopul tau. Vei putea cumpăra acumulatori laptop Dell pentru laptopuri din game precum Inspiron, Latitude, Mini, Precision, Studio, Vostro sau XPS. În plus, acesta va ajunge la tine în cel mai scurt timp și te vei bucura de prețuri promoționale pentru bateriile compatibile cu un laptop Dell.

Înlocuiește și tu bateria laptopului tău Dell cu una nouă și bucură-te mai mult timp de ușurința de a folosi oriunde laptopul tău!

Produs adaugat pentru comparare.