Filtreaza (1649 produse)

Brand

Cod baterie

Culoare

Garantie

Model laptop

Capacitate baterie laptop

Tip celule

Numar celule

Stare produs

Baterii laptop Asus

Se întâmplă uneori ca bateria de la laptop să ne lase exact atunci când ne e lumea mai dragă și suntem nevoiți să folosim laptopul Asus doar conectat la priză. Pentru a scăpa de această dependență de priză și pentru a putea folosi laptopul oriunde ați avea nevoie de el puteți schimba bateria unui laptop Asus, mai ales că acestea sunt atât de ușor de înlocuit!

IT Premium îți pune la dispoziție o gamă largă de baterii laptop Asus

Pe site-ul nostru,  ItPremium.ro,  veți găsi peste o mie de baterii laptop Asus din care sa o alegeți pe cea care se potrivește modelului pe care îl dețineți. Puteți comanda acumulatori pentru un laptop Asus din diverse serii, dar și baterii pentru un laptop Asus din seriile de ultrabook-uri. Puteți opta pentru acumulatori laptop Asus cu 3, 4. 6, 8 sau 9 celule, în funcție de performanțele pe care le doriți.

Găsește bateria potrivită pentru laptopul tău Asus

Având în vedere varietatea de modele de baterii laptop Asus, disponibile în gama noastră, este imposibil să nu o găsiți pe cea potrivită pentru tipul de laptop pe care îl folosiți. Dacă tot înlocuiți bateria inițiala, ar fi bine să optați pentru una ce are o autonomie mai mare decât cea veche, iar unele îți pot permite să folosești laptopul și cu 50% mai mult decât înainte, atunci când nu e conectat la priză.

O baterie suportă în medie între 300 și 500 de cicluri de încarcare, așa că e normal ca acestea să fie schimbate după un anumit timp. Dacă și tu ai nevoie de o baterie pentru un laptop Asus, o poți comanda pe cea potrivită cu ajutorul ItPremium.ro, iar aceasta va ajunge la tine în cel mai scurt timp!