Reparatie mufa alimentare

Servicii de calitate superioara pentru inlocuire orice tip de mufa alimentare laptop ! Stim ca atunci cand laptopul nu se mai alimenteaza practic nici nu mai poate fi utilizat. La noi in service iti inlocuim mufa deteriorata sau rupta, testam laptopul sa ne asiguram ca se alimenteaza si bateria se incarca si astfel poti utiliza din nou laptopul in cele mai bune conditii !

Pentru a te asigura de calitatea serviciilor noastre iti oferim 3 luni de garantie pentru orice operatie efectuata in service !

TARIFE STANDARD SERVICE REPARATIE MUFA ALIMENTARE LAPTOP

  • 150 lei pentru marcile Acer, Asus, Benq, Dell, Emachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM Lenovo, LG, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Toshiba
  • 199 lei pentru marcile Apple, Alienware, Clevo, Sony

Este inclusa si o curatare profesionala gratuita in tariful de reparatie mufa alimentare

Termen de reparatie 12-48 ore

TARIFE SERVICE REPARATIE MUFA ALIMENTARE LAPTOP PE LOC

  • 200 lei pentru marcile Acer, Asus, Benq, Dell, Emachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM Lenovo, LG, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Toshiba
  • 299 lei pentru marcile Apple, Alienware, Clevo, Sony

Este inclusa si o curatare profesionala gratuita in tariful de reparatie mufa alimentare

Termen de reparatie mediu 30 minute

In aceasta situatie clientul are posibilitatea sa vina cu laptopul defect (mufa de alimentare rupta sau deteriorata) si sa plece in aproximativ 30 minute cu el reparat. Pentru acest serviciu este necesar sa ne contactati in prealabil pentru a va programa la una din unitatile noastre de service. Program inclusiv in weekend.

Filtre active

Reparatie mufa alimentare Apple

Pret 199,00 lei

Daca laptopul tau Apple are probleme cu mufa de alimentare si nu mai poate fi utilizat atunci trebuie sa ajunga in service-ul nostru pentru o reparatie rapida si profesionala. Asiguram service reparatie mufa alimentare pentru orice model de laptop Apple si oferim garantie pentru operatia efectuata ! Beneficiaza in plus de o curatare premium gratuita daca este cazul !

Reparatie mufa alimentare Toshiba

Pret 150,00 lei

Ai mufa de alimentare stricata sau rupta si nu mai poti folosi laptopul ? Noi rezolvam rapid aceasta problema ! Inlocuim mufa de alimentare, efectuam si o curatare gratuita cu aceasta ocazie daca este cazul si iti testam laptopul pentru a ne asigura ca se alimenteaza din nou corespunzator si bateria se incarca. Oferta valabila pentru orice model de laptop Toshiba.

Reparatie mufa alimentare Samsung

Pret 150,00 lei

Ai mufa de alimentare stricata sau rupta si nu mai poti folosi laptopul ? Noi rezolvam rapid aceasta problema ! Inlocuim mufa de alimentare, efectuam si o curatare gratuita cu aceasta ocazie daca este cazul si iti testam laptopul pentru a ne asigura ca se alimenteaza din nou corespunzator si bateria se incarca. Oferta valabila pentru orice model de laptop Samsung.

Reparatie mufa alimentare Panasonic

Pret 150,00 lei

Ai mufa de alimentare stricata sau rupta si nu mai poti folosi laptopul ? Noi rezolvam rapid aceasta problema ! Inlocuim mufa de alimentare, efectuam si o curatare gratuita cu aceasta ocazie daca este cazul si iti testam laptopul pentru a ne asigura ca se alimenteaza din nou corespunzator si bateria se incarca. Oferta valabila pentru orice model de laptop Panasonic.

Reparatie mufa alimentare Packard Bell

Pret 150,00 lei

Ai mufa de alimentare stricata sau rupta si nu mai poti folosi laptopul ? Noi rezolvam rapid aceasta problema ! Inlocuim mufa de alimentare, efectuam si o curatare gratuita cu aceasta ocazie daca este cazul si iti testam laptopul pentru a ne asigura ca se alimenteaza din nou corespunzator si bateria se incarca. Oferta valabila pentru orice model de laptop Packard Bell.

Reparatie mufa alimentare MSI

Pret 150,00 lei

Ai mufa de alimentare stricata sau rupta si nu mai poti folosi laptopul ? Noi rezolvam rapid aceasta problema ! Inlocuim mufa de alimentare, efectuam si o curatare gratuita cu aceasta ocazie daca este cazul si iti testam laptopul pentru a ne asigura ca se alimenteaza din nou corespunzator si bateria se incarca. Oferta valabila pentru orice model de laptop MSI.

Reparatie mufa alimentare LG

Pret 150,00 lei

Ai mufa de alimentare stricata sau rupta si nu mai poti folosi laptopul ? Noi rezolvam rapid aceasta problema ! Inlocuim mufa de alimentare, efectuam si o curatare gratuita cu aceasta ocazie daca este cazul si iti testam laptopul pentru a ne asigura ca se alimenteaza din nou corespunzator si bateria se incarca. Oferta valabila pentru orice model de laptop LG.

Reparatie mufa alimentare IBM Lenovo

Pret 150,00 lei

Ai mufa de alimentare stricata sau rupta si nu mai poti folosi laptopul ? Noi rezolvam rapid aceasta problema ! Inlocuim mufa de alimentare, efectuam si o curatare gratuita cu aceasta ocazie daca este cazul si iti testam laptopul pentru a ne asigura ca se alimenteaza din nou corespunzator si bateria se incarca. Oferta valabila pentru orice model de laptop IBM Lenovo.

Reparatie mufa alimentare HP Compaq

Pret 150,00 lei

Ai mufa de alimentare stricata sau rupta si nu mai poti folosi laptopul ? Noi rezolvam rapid aceasta problema ! Inlocuim mufa de alimentare, efectuam si o curatare gratuita cu aceasta ocazie daca este cazul si iti testam laptopul pentru a ne asigura ca se alimenteaza din nou corespunzator si bateria se incarca. Oferta valabila pentru orice model de laptop HP Compaq.

Produs adaugat pentru comparare.